קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פריך חומוס - Passato di Ceci

מרק פריך חומוס - Passato di Ceci
מרק פריך חומוס - Passato di Ceci הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פתיתי פלפל, שמן זית, חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-25 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק פסטה וחומוס (pastan e ceci), פסטה ומרק Ceci, ו מרק פטריות מחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל סיר גדול עם שמן זית, להוסיף את pancetta ולהביא לחום בינוני. כאשר pancetta מתחיל להיות פריך, להוסיף את הבצל, סלרי, גזר, 3 שיני שום, קמצוץ של פלפל אדום מרוסק העונה קלות עם מלח. להזיע את הירקות במשך 6 עד 7 דקות או עד שהם הופכים ארומטיים מאוד ולהתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
גזרגזר
סלריסלרי
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את המים מן החומוס הספוג, לשטוף ולהוסיף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את ציר העוף, צרור טימין, עלי דפנה ו 1 ליטר מים. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד החומוס הם רכים מאוד ומתפרק, על 1 1/2 עד 2 שעות. לכבות את החום, עונדים את המים במלח ונותנים לו לשבת במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
חומוסחומוס
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
4
למלא מחבת עם שמן זית עד שהוא על 1/2 אינץ ' עמוק, ואת שיני שום 3 הנותרים, עלי רוזמרין וקמצוץ של פלפל אדום מרוסק ולהביא אותו לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוזמריןרוזמרין
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את השום ברגע שהוא זהוב; הוא מילא את ייעודו שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים את קוביות הלחם ומבשלים עד שהם מתחילים להיות פריכים וזהובים. (הם יספגו הרבה שמן. בגלל זה הם טעימים!) מתבלים במלח ומסירים את הקרוטונים מהשמן לקערה, תוך שמירה על שמן הרוזמרין. מממממ!
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רוזמריןרוזמרין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את השמן החדור למרק. מחית את המרק במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון מיושנת טובה. תקן את העקביות והתיבול, במידת הצורך. אם המרק סמיך מדי, לבשל אותו קצת יותר כדי להפחית אותו, או לדלל אותו על ידי הוספת מלאי או מים יותר. טעם כדי להיות בטוח התיבול הוא מושלם.
מרכיבים שתצטרך
שמן חדורשמן חדור
תיבולתיבול
מלאימלאי
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
8
מצקת את המרק לתוך קערות הגשה, העליון עם קרוטונים ולסיים עם טפטוף גדול של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוטוניםקרוטונים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
9
להתראות מצקת!
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת