מרק פשטידת דלעת שלם
מרק פשטידת דלעת שלם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
הפוך מכסה על החלק העליון של הדלעת על ידי חיתוך סביב הגבעול בזווית 45 מעלות. ודא הפתח הוא גדול מספיק כדי לעבוד בתוך.
הסר את הזרעים והסיבים עם כף מתכת או כף גלידה ומזמרה במטבח. שמור את הזרעים לשימוש נוסף.
מברשת את החלק החיצוני של הדלעת ואת המכסה עם שמן צמחי. שמן צלחת תבשיל עגול גדול מספיק כדי להחזיק את הדלעת ומניחים את הדלעת בפנים.
מערבבים את החמאה, בצל, מלח, שום, תפוחים, מרק עוף, ושמנת כבדה בדלעת החלולה. להחליף את המכסה של הדלעת כדי לכסות.
מוסיפים את גבינת העזים ואת הקורנית ואופים 30 דקות נוספות, חשופים.
הסר את הדלעת מהתנור, וגרד בעדינות חלק מהבשר לתערובת המרק. מחית עם בלנדר טבילה כדי עקביות הרצוי, להיות זהיר כדי למנוע את הצדדים ואת החלק התחתון של הדלעת.