מרק צ'דר ברוקולי עם בייקון וביצה קרוטונים עשויים עם בירה חיטה בווארית
אם יש לכם צ'דר, שמנת כבדה, צ' דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינת צ'דר עם קרוטונים Pumpernickle, מרק צ'דר אייל עם בייקון וקרוטונים, ו מרק תפוחי אדמה צ'דר ברוקולי עם קרוטונים עשב תוצרת בית.
הוראות
בעציץ גדול, מחממים שמן זרעי ענבים מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים בצל וקמח עד שהוא הופך שקוף.
להוסיף בירה ולתת לבשל עד שרוב האלכוהול מתאדה. מערבבים בפרחי ברוקולי ודיסקים, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
יוצקים ציר עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד ברוקולי הוא רך מאוד.
בזמן שהמרק מתבשל, הכינו את הציפוי לקרוטונים. מקפלים בעדינות גבינת שמנת, ביצים, וחתיכות בייקון יחד, מכסים ומקררים עד הצורך. מערבבים שמנת כבדה לתוך המרק, להסיר מן החום, פירה עם בלנדר טבילה.
מערבבים גבינת צ ' דר מגורר גבינת שמנת מוקצפת, לכסות ולתת לשבת במשך כ 5 דקות כדי לאפשר את הגבינה להמס. השתמש בבלנדר טבילה לערבב היטב, ולהתאים מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך. כסה וחמם.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. טוסט מה לחם לחתוך למשולשים.
מפזרים קצת גבינת צ ' דר על כל משולש טוסט העליון עם כמה תערובת ביצה/בייקון.
מפזרים קצת יותר צ ' דר על גבי, במקום על תבנית אפייה ולשים בתנור במשך כמה דקות כדי לתת את הגבינה להמס.
מגישים מרק בcrocks עם קרוטון צף על פני השטח של המרק.