תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אפרוח תוצרת בית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 692 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירכיים עוף ומקלות תיפוף, פלפל, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s, מהיר וקל – מרק עגבניות תוצרת בית-אין כמו מרק חם וטרי לארוחת ערב מהירה, ו מרק עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים ירכיים עוף ומקלות תיפוף בסיר מלאי, מוסיפים 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, עלה דפנה, ו 10 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
מקלות עוף
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום על חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד הבשר רך, על 45 דקות, ברפרוף את השומן מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
להעביר בשר לצלחת וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העצמות לחתוך לחתיכות בגודל ביס. מלאי זן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
1
מניחים חתיכות חזה עוף, מרק עוף, פירורי לחם, אבקת אפייה, שום, 2 כפיות שמן, גבינה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, ופלפל לבן במעבד מזון. דופק עד הדבק נוצר (לא purée).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מרגריטה® קפיקולה
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
העברה לקערה, כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום שנותר 3 כפות שמן בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ו-1 כפית מלח ומבשלים עד שמתחילים לרכך, 3 עד 5 דקות (אם משתמשים בקוסקוס ישראלי, מבשלים רק 1 דקות).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף מניות שמורות (מבשר רגל מבושלים), להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום. באמצעות כף קטנה מאוד או ידיים (ראה הערה לעיל), טיפת כדורי בשר למרק. לחזור לחום ולהביא לרתיחה.