מרק צבים
מרק צבים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, מים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: מרק צבים, מתכון מרק צב קלאסי, ו עוגת צב.
הוראות
ב4-qt כבד. סיר, להביא בשר צב ומים לרתיחה. להוריד קצף. קוצצים 1 בצל ומניחים בצד. רבע את הבצל האחר; מוסיפים לסיר יחד עם עלה דפנה, פלפל קאיין ומלח. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד הבשר רך.
הסר את הבשר עם כף מחורץ לחתוך לתוך 1/2-in. קוביות; להפריש. מסננים מרק ומניחים בצד. לשטוף סיר יבש; להמס חמאה על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל קצוץ עד רך.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים עד מבעבע ומשחימים קלות.
לטאטא במרק שמור; לבשל ומערבבים עד מעובה. להפחית חום; מערבבים פירה עגבניות ורוטב ווסטרשייר. מבשלים,
מוסיפים מרק עוף, ביצים, מיץ לימון ובשר. מבשלים במשך 5 דקות או עד מחומם דרך.
מקשטים עם פטרוזיליה אם תרצה.