מרק צבים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, מים, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: מרק צבים, מתכון מרק צב קלאסי, ו עוגת צב.
הוראות
1
ב4-qt כבד. סיר, להביא בשר צב ומים לרתיחה. להוריד קצף. קוצצים 1 בצל ומניחים בצד. רבע את הבצל האחר; מוסיפים לסיר יחד עם עלה דפנה, פלפל קאיין ומלח. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר את הבשר עם כף מחורץ לחתוך לתוך 1/2-in. קוביות; להפריש. מסננים מרק ומניחים בצד. לשטוף סיר יבש; להמס חמאה על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל קצוץ עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים עד מבעבע ומשחימים קלות.