אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: קרקרים צדפות, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות, צדפה ומרק תירס, ו דגים וצדפות.
הוראות
1
לשטוף כרישה היטב בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. מבשלים חצי כרישה בחמאה בסיר כבד 3 ליטר על אש נמוכה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בעוד כרישה מבשלים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים יין, קורנית sprig, ופלפל לבן כרישה ומרתיחים עד רוב הנוזל הוא התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים 1/3 כוס תפוחי אדמה (שמורת שאריות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בקערת מים קרים), 1/2 כוס צדפות, ומיץ צדפות, ואז מבשלים, חשופים, עד שתפוח האדמה רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים הנותרים תפוחי אדמה במסננת ומבשלים עם גזר, סלרי, כרישה הנותרים בסיר 1 ליטר של עד רק במכרז, כ 5 דקות, ואז לנקז.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבנים
6
מבשלים בייקון במחבת מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 3 דקות, ולהעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר ולהשליך קורנית sprig ומרק פירה ב 2 קבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן להעביר לקערה. להחזיר מרק לסיר ניקה, ולאחר מכן להוסיף תערובת ירקות, צדפות שנותרו, חלב, ומלח ומבשלים על חום מתון (לא נותנים לרתיחה), ערבוב, עד צדפות רק מבושלים דרך, על 2 דקות.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.