מרק צדפות
מרק צדפות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם שמנת כבדה, צדפות צנצנת במיץ, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות.
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים בצל וקמח עד למכרז, על 3 עד 5 דקות. אל תרשה לבצלים להשחים בכלל. בזהירות להוסיף את ורמוט ומערבבים עם כף עץ. מבשלים עד ורמוט מצטמצם בחצי, על 3 דקות. מסננים צדפות ומיץ רזרבי.
מוסיפים מיץ צדפות ומפחיתים מעט, ולאחר מכן מוסיפים שמנת ומפחיתים בחצי.
מוסיפים מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם.
מוסיפים מרק תפוחי אדמה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות ומבשלים רק עד שהצדפות חמות. טעם לתיבול, ולהוסיף שמן כמהין, אם משתמשים.
מגישים בקערת שאור. למעלה עם פטרוזיליה קצוצה.