מרק צדפות
המתכון צ'אודר צדפות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 7 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בייקון, תפוח אדמה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מרק צדפות דל שומן, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 בצל כוס, יין, הבא 3 מרכיבים בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 2 דקות או עד צדפות פתוחות; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מסננים דרך מסננת בדולח מעל קערה, שומר נוזל וצדפות בישול.
הסר בשר מצדפות; קוצצים. להשליך פגזים.
נקה את המחבת. ממיסים חמאה במחבת.
להוסיף בייקון; לטגן 3 דקות. מערבבים 1 בצל כוס, תפוחי אדמה, סלרי ופלפל אדום; לטגן 4 דקות. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה. מערבבים בנוזל בישול ו 1/3 כוס מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים צדפות, חצי וחצי, וחלב; לבשל 1 דקה או עד מחומם. מערבבים עשבי תיבול.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.