מרק צדפות עם פרנו וטימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות עם פרנו ותימין. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קצפת, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות לבביות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, ומטגנים 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים צדפות ומבשלים 2 דקות. מערבבים בקצפת. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 20 דקות.
מוסיפים פרנו, קורנית, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 10 דקות נוספות.