המתכון צ'אודר צדפות עם תירס יכול להיעשות בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך פטרוזיליה, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מרק צדפות עם תירס, מרק צדפות ותירס, ו צדפה חריפה מרק תירס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
נקי ומכין צדפות: לשטוף ולקרצף את הצדפות כדי להסיר כל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות בקערה, מכסים במים קרים, מלוחים היטב ומקררים במשך 30 דקות עד שעה. זה יאפשר לצדפות לגרש חלק מהחצץ שלהם לתוך המים. זרוק כל צדפות שבורות או צדפות פתוחות ולא לסגור כאשר אתה נוגע בהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הצדפות מהסיר לקערה. מסננים את הצדפה הנותרת מהביל נוזל דרך מסננת רשת בסדר לתפוס כל חצץ, ושמורה. אתה צריך 2 עד 3 כוסות של נוזל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
להפריד את הצדפות מן הצדפות. זרוק את הפגזים. בערך קוצצים את הצדפות המבושלות. אתה צריך 1 1/2 עד 2 כוסות של צדפות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1
מניחים את החזיר מלח חמאה או שמן בתחתית סיר גדול, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
חום על בינוני וחום חזיר מלח. (שים לב שאם אתה משתמש חזיר מלח כי הוא בעיקר שומן, אתה לא צריך שום שומן נוסף חמאה או שמן, אבל אולי כדאי לך לשים קצת מים במחבת כדי לעזור לעבד את השומן מן החזיר מלח.)
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית, פלפל שחור, ואת המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
חום לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
5
מכסים ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את התירס (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות יותר, או עד שתפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
קרם חום: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לחמם כוס שמנת בסיר קטן עד מהביל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים צדפות, מערבבים בקרם: כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומכבים את החום מתחת למרק. מערבבים לאט בקרם המחומם. להתאים תבלינים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)
8
שים לב שאם אתה מבשלים את המרק לאחר הקרם נוספה, המרק יכול להקריש. זו הסיבה שאנו מכבים את החום לפני הוספת קרם חם.
שרדונה, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי למרק צדפות. מרק דגים יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך את המרק העשיר, שמנת - או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר, חמאה. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.