קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מרק צדפות עם תירס

מרק צדפות עם תירס
המתכון צ'אודר צדפות עם תירס יכול להיעשות בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך פטרוזיליה, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מרק צדפות עם תירס, מרק צדפות ותירס, ו צדפה חריפה מרק תירס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
נקי ומכין צדפות: לשטוף ולקרצף את הצדפות כדי להסיר כל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות בקערה, מכסים במים קרים, מלוחים היטב ומקררים במשך 30 דקות עד שעה. זה יאפשר לצדפות לגרש חלק מהחצץ שלהם לתוך המים. זרוק כל צדפות שבורות או צדפות פתוחות ולא לסגור כאשר אתה נוגע בהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את הצדפות בסיר גדול ומוסיפים על סנטימטר וחצי של מים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לצדפות קיטור עד שהם כל להיפתח, 5 עד 10 דקות. המים המהבילים עשויים קצף קצת; רק לצפות כך שזה לא עולה על גדותיהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הצדפות מהסיר לקערה. מסננים את הצדפה הנותרת מהביל נוזל דרך מסננת רשת בסדר לתפוס כל חצץ, ושמורה. אתה צריך 2 עד 3 כוסות של נוזל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להפריד את הצדפות מן הצדפות. זרוק את הפגזים. בערך קוצצים את הצדפות המבושלות. אתה צריך 1 1/2 עד 2 כוסות של צדפות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1
מניחים את החזיר מלח חמאה או שמן בתחתית סיר גדול, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום על בינוני וחום חזיר מלח. (שים לב שאם אתה משתמש חזיר מלח כי הוא בעיקר שומן, אתה לא צריך שום שומן נוסף חמאה או שמן, אבל אולי כדאי לך לשים קצת מים במחבת כדי לעזור לעבד את השומן מן החזיר מלח.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מפזרים קמח על הבצל ומערבבים עד שהכל מצופה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
תן לקמח לבשל דקה או שתיים. מוסיפים לאט את היין הלבן לסיר, תוך ערבוב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
הוסף תפוחי אדמה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף 2 עד 3 כוסות של הצדפה המתוחה מהביל נוזל כוס מים. הנוזל צריך לכסות את תפוחי האדמה. אם לא, להוסיף קצת יותר מים או צדפות בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית, פלפל שחור, ואת המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
חום לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
5
מכסים ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את התירס (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות יותר, או עד שתפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
קרם חום: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לחמם כוס שמנת בסיר קטן עד מהביל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים צדפות, מערבבים בקרם: כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומכבים את החום מתחת למרק. מערבבים לאט בקרם המחומם. להתאים תבלינים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
8
שים לב שאם אתה מבשלים את המרק לאחר הקרם נוספה, המרק יכול להקריש. זו הסיבה שאנו מכבים את החום לפני הוספת קרם חם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
9
מגישים עם קרקרים צדפות או לחם כפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
לחם איטלקילחם איטלקי

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן

שרדונה, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי למרק צדפות. מרק דגים יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך את המרק העשיר, שמנת - או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר, חמאה. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.