מרק צדפות עם תירס
המתכון צ'אודר צדפות עם תירס יכול להיעשות בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך פטרוזיליה, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מרק צדפות עם תירס, מרק צדפות ותירס, ו צדפה חריפה מרק תירס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
נקי ומכין צדפות: לשטוף ולקרצף את הצדפות כדי להסיר כל לכלוך.
מניחים צדפות בקערה, מכסים במים קרים, מלוחים היטב ומקררים במשך 30 דקות עד שעה. זה יאפשר לצדפות לגרש חלק מהחצץ שלהם לתוך המים. זרוק כל צדפות שבורות או צדפות פתוחות ולא לסגור כאשר אתה נוגע בהם.
מניחים את הצדפות בסיר גדול ומוסיפים על סנטימטר וחצי של מים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה.
תן לצדפות קיטור עד שהם כל להיפתח, 5 עד 10 דקות. המים המהבילים עשויים קצף קצת; רק לצפות כך שזה לא עולה על גדותיהם.
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הצדפות מהסיר לקערה. מסננים את הצדפה הנותרת מהביל נוזל דרך מסננת רשת בסדר לתפוס כל חצץ, ושמורה. אתה צריך 2 עד 3 כוסות של נוזל צדפה.
להפריד את הצדפות מן הצדפות. זרוק את הפגזים. בערך קוצצים את הצדפות המבושלות. אתה צריך 1 1/2 עד 2 כוסות של צדפות קצוצות.
מניחים את החזיר מלח חמאה או שמן בתחתית סיר גדול, עבה תחתית.
חום על בינוני וחום חזיר מלח. (שים לב שאם אתה משתמש חזיר מלח כי הוא בעיקר שומן, אתה לא צריך שום שומן נוסף חמאה או שמן, אבל אולי כדאי לך לשים קצת מים במחבת כדי לעזור לעבד את השומן מן החזיר מלח.)
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מפזרים קמח על הבצל ומערבבים עד שהכל מצופה בקמח.
תן לקמח לבשל דקה או שתיים. מוסיפים לאט את היין הלבן לסיר, תוך ערבוב לאחר כל תוספת.
הוסף 2 עד 3 כוסות של הצדפה המתוחה מהביל נוזל כוס מים. הנוזל צריך לכסות את תפוחי האדמה. אם לא, להוסיף קצת יותר מים או צדפות בישול נוזלי.
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית, פלפל שחור, ואת המפרץ הישן.
חום לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
מכסים ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את התירס (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות יותר, או עד שתפוחי האדמה מבושלים דרך.
קרם חום: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לחמם כוס שמנת בסיר קטן עד מהביל.
מוסיפים צדפות, מערבבים בקרם: כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומכבים את החום מתחת למרק. מערבבים לאט בקרם המחומם. להתאים תבלינים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
שים לב שאם אתה מבשלים את המרק לאחר הקרם נוספה, המרק יכול להקריש. זו הסיבה שאנו מכבים את החום לפני הוספת קרם חם.
מגישים עם קרקרים צדפות או לחם כפרי.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן
שרדונה, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי למרק צדפות. מרק דגים יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך את המרק העשיר, שמנת - או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר, חמאה. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.