קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות

מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות
מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות יכול להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו 30 מתכון שלם מגיש 9 . גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Oyster House צדפות מרק צדפות, מערב פירות ים מרק תירס, ו ספגטי צדפות או צדפות.

הוראות

1
לשטוף צדפות ביסודיות, להשליך כל פגזים נפתחו; מקום בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים 4 כוסות מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 5 דקות או עד פגזים לפתוח, להשליך כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
הסר צדפות בכפית מחוררת, והנח בקערה גדולה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר בשר צדפות מקליפה, שומר כל מיץ. קוצצים גס צדפות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה נוזלית 4 כוס, להשליך מוצקים. שמור 3 כוסות נוזל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים בייקון בתנור הולנדי עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים בצל וקורנית, ומטגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים תפוחי אדמה, 3 כוסות נוזל צדפות שמורות, חצי וחצי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 7 דקות או עד תפוחי אדמה רכים. מערבבים בבייקון, צדפות, פטרוזיליה ופטריות מופרדות; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מקשטים עם פטריות צדפות טריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.