קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות

מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות
מרק צדפות צפון-מערבי עם פטריות צדפות יכול להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו 30 מתכון שלם מגיש 9 . גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל, עלי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Oyster House צדפות מרק צדפות, מערב פירות ים מרק תירס, ו ספגטי צדפות או צדפות.

הוראות

1
לשטוף צדפות ביסודיות, להשליך כל פגזים נפתחו; מקום בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 4 כוסות מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 5 דקות או עד פגזים לפתוח, להשליך כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
הסר צדפות בכפית מחוררת, והנח בקערה גדולה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר בשר צדפות מקליפה, שומר כל מיץ. קוצצים גס צדפות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה נוזלית 4 כוס, להשליך מוצקים. שמור 3 כוסות נוזל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים בייקון בתנור הולנדי עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים בצל וקורנית, ומטגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים תפוחי אדמה, 3 כוסות נוזל צדפות שמורות, חצי וחצי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 7 דקות או עד תפוחי אדמה רכים. מערבבים בבייקון, צדפות, פטרוזיליה ופטריות מופרדות; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מקשטים עם פטריות צדפות טריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.