קלאסי מרק צדפות דורש בסביבה 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 931 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת יין לבן, שמנת כבדה, שמן זית ובצל. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק צדפות קלאסי, מרק צדפות מנהטן קלאסי, ו מרק צדפות.
הוראות
1
התחל בהכנת מרק הצדפות: שים סיר גדול על אש בינונית, הוסף את הבייקון והקפיץ עד שהשומן הופך והבייקון שחום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים את נתחי הבייקון המבושלים מהסיר ושומרים אותם למשהו אחר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים ספירת 1 של שמן זית, הבצל, השום, הטימין ועלה הדפנה ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הצדפות, מיץ הלימון, היין הלבן והמים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 או 15 דקות כדי לאדות את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את הצדפות מהסיר, והשליך כל מה שלא נפתח. מסננים את המרק לקערה. משוך את הצדפות מהקליפות שלהן, קוצץ אותן והניח אותן בצד בנפרד; זרוק את הקליפות. הניחו את המרק בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוס מרק עוף
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחממים את החמאה ו 1 כף שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את הבייקון, הבצל, השום והטימין ומבשלים עד שהבייקון הופך את השומן והירקות טובים ורכים, 8 עד 10 דקות. אבק את הירקות בקמח ומערבבים לציפוי הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
8
יוצקים פנימה את מרק הצדפות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
9
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומרתיחים קשה כ -7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים (זה יעזור לעבות את המרק ולהעניק לו מרקם טוב).
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט
שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם בחירה מצוינת עבור חמין צדפות. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. קנווד סונומה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
רוב הפירות של התערובת הזו הגיעו מעמק הנהר הרוסי של מחוז סונומה, הידוע בשל שרדונה המצוין שלו. ניחוחות פירותיים בהירים של אגס, תפוח וליים מאוזנים יפה על ידי תווים מורכבים של וניל קלוי וג ' ינג ' ר. גוף מלא עם תחושת פה שופעת וגימור מרענן פריך.