קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מרק צדפות קלאסי

מרק צדפות קלאסי
קלאסי מרק צדפות דורש בסביבה 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 931 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת יין לבן, שמנת כבדה, שמן זית ובצל. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק צדפות קלאסי, מרק צדפות מנהטן קלאסי, ו מרק צדפות.

הוראות

1
התחל בהכנת מרק הצדפות: שים סיר גדול על אש בינונית, הוסף את הבייקון והקפיץ עד שהשומן הופך והבייקון שחום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את נתחי הבייקון המבושלים מהסיר ושומרים אותם למשהו אחר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים ספירת 1 של שמן זית, הבצל, השום, הטימין ועלה הדפנה ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את הצדפות, מיץ הלימון, היין הלבן והמים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 או 15 דקות כדי לאדות את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את הצדפות מהסיר, והשליך כל מה שלא נפתח. מסננים את המרק לקערה. משוך את הצדפות מהקליפות שלהן, קוצץ אותן והניח אותן בצד בנפרד; זרוק את הקליפות. הניחו את המרק בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים את החמאה ו 1 כף שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הבייקון, הבצל, השום והטימין ומבשלים עד שהבייקון הופך את השומן והירקות טובים ורכים, 8 עד 10 דקות. אבק את הירקות בקמח ומערבבים לציפוי הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
יוצקים פנימה את מרק הצדפות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומרתיחים קשה כ -7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים (זה יעזור לעבות את המרק ולהעניק לו מרקם טוב).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
כעת הוסיפו את 16 הצדפות בקליפותיהם. מכסים ומבשלים לפתיחת הצדפות, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים חם, עם הקרקרים הנפוצים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מכניסים את הקרקרים המרוסקים לקערה, מוסיפים את השמן והחמאה המומסת, וזורקים לציפוי הקרקרים בשומן.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מורחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהם פריכים ומשחימים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

מרכיבים

42 כפות חמאה מומסתבייקון, קצוץבייקון, קצוץ1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי3קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים6sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2תפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לקוביות1לימון, juicedלימון, juiced16צדפות littleneck, שפשף היטבצדפות littleneck, שפשף היטב3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6קצת קישואים קצוציםשמן זיתשמן זית6קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרקרים מלוחים כתושים (קרקרים עטופים במגבת תה וניפצו בעזרת מערוךקרקרים מלוחים כתושים (קרקרים עטופים במגבת תה וניפצו בעזרת מערוך1השארמ 4 גבעולי טימין טרימ 4 גבעולי טימין טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 10 כוסות מים קרים, מחולקות, סוג פריט בתפריט

שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם בחירה מצוינת עבור חמין צדפות. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. קנווד סונומה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
רוב הפירות של התערובת הזו הגיעו מעמק הנהר הרוסי של מחוז סונומה, הידוע בשל שרדונה המצוין שלו. ניחוחות פירותיים בהירים של אגס, תפוח וליים מאוזנים יפה על ידי תווים מורכבים של וניל קלוי וג ' ינג ' ר. גוף מלא עם תחושת פה שופעת וגימור מרענן פריך.