מרק צדפות קלאסי במנהטן
המתכון הקלאסי מרק צדפות מנהטן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 442 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם רבע ק " ג בייקון, עגבניות משומר, קצת מיץ צדפות בבקבוק, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק צדפות מנהטן, מרק צדפות מנהטן, ו מרק צדפות מנהטן (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הצדפות היטב תחת מים זורמים קרים במסננת.
מניחים צדפות בסיר גדול, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות צדפות ב 2 אינץ'. מכסים את המחבת ומניחים מעל חום גבוה.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, לתת את המחבת לרעוד טוב. הפוך את החום לנמוך, ומבשל צדפות עוד 30 שניות בערך.
הסר מהחום, ולהוציא את כל הצדפות שנפתחו, באמצעות כף מחורצת. אם כל צדפות להישאר סגורות, לשים בחזרה על החום, עם המכסה על המחבת, ולבשל עוד 1-2 דקות.
הסר את הצדפות שנותרו, מילואים, להשליך את כל צדפות שלא נפתחו.
יוצקים את מיץ הצדפות דרך מסננת בסדר ולהניח בצד. תצטרך 6 כוסות של מרק. אם יש לך יותר מרק צדפות מספיק, להפחית אותו 6 כוסות. אם יש לך אח צדפה קטן מדי, להוסיף קצת מיץ צדפות בבקבוק או מים כדי להפוך 6 כוסות בסך הכל.
מכניסים את הבייקון לסיר גדול וכבד ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד בייקון מתחיל חום.
יוצקים עודף שומן, משאיר מאחור את הבייקון ועל 3 כפות של שומן במחבת.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר למחבת ומבשלים עד רך, כ -10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים תערובת במשך 10 דקות יותר.
מוסיפים עגבניות ומיץ צדפות שמור למחבת. להביא מרק לרתיחה על חום גבוה.
בעוד צ ' אודר מגיע לרתיחה, להסיר צדפות מן הקונכיות שלהם לקצוץ גס.
מוסיפים למרק ומפחיתים את החום לנמוך.
מוסיפים עלי קורנית. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות נוספות; לבדוק כדי לוודא תפוחי אדמה רכים מרק מתובל היטב.
הסר ולאפשר לשבת במשך 5 דקות.
מתוך ספר הבישול של Dean & DeLuca מאת דייוויד רוזנגרטן עם ג 'ואל דין וג' ורג ' יו דה לוקה. זכויות יוצרים © 199
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.