מרק צדפות שמנת
מרק קונכיות שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 421 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך עלה דפנה, עופות תיבול, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה Shell שמנת, פסטה מעטפת עם רוטב וודקה שמנת, ו בסוף הקיץ מרק עגבניות עם שעועית פגז, דיונון טבעות פטרוזיליה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מים רותחים, עוף, בצל קצוץ, סלרי, פטרוזיליה טחון, עלה דפנה, מלח ופלפל בתנור הולנדי עד שהעוף רך.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ירוק, קוביות מרק, מלח מתובל ועופות לתיבול מרק. מבשלים 15 דקות.
מוסיפים חלב, פסטה מבושלת ועוף; חוזרים לרתיחה.
ממיסים חמאה או מרגרינה על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לחום.
תנו למרק לעמוד 20 דקות למזג טעמים. מתבלים לפי הטעם.
מקשטים עם אגוז מוסקט ופטרוזיליה קצוצה.