. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, דלעת, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. נסו מרק קארי דלעת, מרק דלעת קארי אדום, ו מרק קארי עוף דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מסדרים זרעי דלעת בשכבה אחת על תבנית אפייה. טוסט בתנור שחומם מראש במשך כ 10 דקות, או עד זרעים מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
זרעים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בקמח ואבקת קארי עד חלקה. מבשלים, ערבוב, עד שהתערובת מתחילה לבעבע. בהדרגה לטאטא במרק, ומבשלים עד מעובה. מערבבים בדלעת וחצי וחצי. מתבלים ברוטב סויה, סוכר, מלח ופלפל. מביאים רק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.