מרק קוקוס קארי דלעת
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מרק קוקוס-קארי דלעת, קוקוס קארי גזר ומרק דלעת, ו קל ובריא קוקוס קארי מרק דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הקוקוס בסיר עמוק מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מערבבים את מרק הירקות, אבקת קארי, מלח, כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה, כ -10 דקות. מכסים, ומרתיחים 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מקציפים את הדלעת ואת חלב הקוקוס, ומבשלים עוד 5 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים רק חצי דרך ועובדים בקבוצות במידת הצורך; תהליך עד חלקה. חזור לסיר, ולהתחמם בקצרה על חום בינוני לפני ההגשה.