זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מרק קוקוס-קארי דלעת, קוקוס קארי גזר ומרק דלעת, ו קל ובריא קוקוס קארי מרק דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הקוקוס בסיר עמוק מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את מרק הירקות, אבקת קארי, מלח, כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה, כ -10 דקות. מכסים, ומרתיחים 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס צנוברים, קלויים
בצל לבן, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מקציפים את הדלעת ואת חלב הקוקוס, ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים רק חצי דרך ועובדים בקבוצות במידת הצורך; תהליך עד חלקה. חזור לסיר, ולהתחמם בקצרה על חום בינוני לפני ההגשה.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.