תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק קציצה סיציליאני. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גזר, רוזמרין, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו מרק עדשים סיציליאניname, מרק דגים סיציליאני, ו מרק כדורי הבשר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, 4 כפות פטרוזיליה, פרמזן, צימוקים, פירורי לחם, ביצה, חצי שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד לשלב ביסודיות. לעצב את התערובת לתוך 24 כדורי בשר.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מערבבים במרק, עגבניות, רוזמרין, ואת שאר 2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הכף הנותרת פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל, ואת הפסטה למרק. מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את כדורי הבשר ומבשלים בעדינות עד כדורי הבשר והפסטה נעשים, על 5 דקות יותר.