מרק קציצות טלה (סופה דה אלבונדיגאס) נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת עלה דפנה, אוזן תירס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. מתכונים דומים: מרק קציצות (סופה דה אלבונדיגאס), מרק קציצות (סופה דה אלברדיגאס), ו סופה דה אלברדיגאס (מרק קציצות בסגנון קולומביאני).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הטלה הטחונה, הנענע, המלח, הפלפל והביצה. בעזרת ידיים נקיות מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מודדים 1 כף מתערובת הבשר ומגלגלים בכף הידיים ליצירת קציצה.
מוסיפים את מרק העוף. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את קציצות הטלה (אלבונדיגאס) ואת עלה הדפנה. קלעו את צ ' ילה הסראנו על ידי חיתוך דק באמצע, היזהרו לא לחתוך אותו לחלוטין לשניים, והוסיפו לסיר. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
בעזרת כף גדולה מחליקים את השומן מעל החלק העליון של המרק וזורקים. מתבלים את המרק במלח ופלפל.