קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מרק קציצות טלה (סופה דה אלבונדיגאס)

מרק קציצות טלה (סופה דה אלבונדיגאס)
מרק קציצות טלה (סופה דה אלבונדיגאס) נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת עלה דפנה, אוזן תירס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. מתכונים דומים: מרק קציצות (סופה דה אלבונדיגאס), מרק קציצות (סופה דה אלברדיגאס), ו סופה דה אלברדיגאס (מרק קציצות בסגנון קולומביאני).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את הטלה הטחונה, הנענע, המלח, הפלפל והביצה. בעזרת ידיים נקיות מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מודדים 1 כף מתערובת הבשר ומגלגלים בכף הידיים ליצירת קציצה.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים את הקציצות שנוצרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אתה צריך להספיק להכין 16 עד 18 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
בסיר כבד, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל ורסק העגבניות ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך ורסק העגבניות מבושל לבצל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את הסלרי, התירס והגזר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
קולים עד לריכוך, כ -2 דקות.
8
מוסיפים את מרק העוף. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את קציצות הטלה (אלבונדיגאס) ואת עלה הדפנה. קלעו את צ ' ילה הסראנו על ידי חיתוך דק באמצע, היזהרו לא לחתוך אותו לחלוטין לשניים, והוסיפו לסיר. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
בעזרת כף גדולה מחליקים את השומן מעל החלק העליון של המרק וזורקים. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה