קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק רביולי סנטה פה

מרק רביולי סנטה פה
מרק רביולי סנטה פה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך כוסברה, רביולי גבינה, סלסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק סנטה פה, מרק עוף סנטה פה פהיטה, ו סנטה פה NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום נמוך; להוסיף רביולי ומבשלים 5 דקות או עד כמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים סלסה ושעועית; מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
סלסהסלסה
3
הסר מהחום.
4
מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.