מרק ריבולטה איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מרק ריבולטה איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 341 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שום, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 88%. נסו מרק חג רומי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק עגבניות איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את הבצל, השום, הסלרי והגזר עד שהבצל רך.
מערבבים פנימה עלה דפנה, פטרוזיליה, ציר עוף, מים, עגבניות, טימין, כרוב, תפוח אדמה ושעועית מבושלת. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות, או עד שהשעועית רכה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (1175 מעלות צלזיוס). בכלי תבשיל של 4 ליטר מניחים 1/3 מהתערובת מעל התחתית.
שכבה 3 של חתיכות לחם מעופשות מעל.
מניחים עוד 1/3 מתערובת המרק על הלחם ואחריו 3 פרוסות הלחם שנותרו. למעלה עם הנותרים 1/3 של מרק.
מפזרים גבינת פרמזן ואופים 30-40 דקות, או עד שהמרק מבעבע והגבינה זהובה בהירה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין