מרק שום אספרגוס
מרק שום אספרגוס דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.35$ למנה , תקבלו מנה של 4. מנה אחת מכילה 85 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . 26 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שמן זית, שום, בצל ירוק ומלח ופלפל גרוס. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , חבילות נייר כסף של שרימפס ואספרגוס עם רוטב חמאת לימון שום ומרק אספרגוס .
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מבשלים ומערבבים שום ובצל ירוק בסיר עד שהשום רק מזהיב, כ-3 דקות.
מבשלים ומערבבים אספרגוס עם שום ובצל ירוק עד שהם מתרככים מעט, כ-2 דקות נוספות.
יוצקים פנימה ציר ירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאספרגוס רך, כ-10 דקות. מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.
יוצקים מרק לבלנדר, ממלאים לא יותר ממחציתו. מכסים במכסה. הפעל בזהירות את הבלנדר, השתמש בכמה פולסים מהירים כדי להזיז את המרק לפני שמשאירים אותו לפירה. טוחנים בקבוצות עד לקבלת מחית חלקה.
מעבירים את המרק בחזרה לסיר ומחממים שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.