מרק שום ופטריות שמנת עם כובעי מאפה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק,אז נסו שום שמנת ומרק פטריות עם כובעי מאפה. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.45 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קצפת כבדה, בצק עלים, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו מרק שום ופטריות שמנת, מרק שום ופטריות קלויים שמנת, ו כובעי פטריות ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מטגנים פטריות בחמאה בקבוצות עד למכרז. מחזירים הכל למחבת; מוסיפים שום ובצל. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים בהדרגה מרק וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את השמנת, השרי והתבלינים; מחממים דרך.
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף בצק עלים ל -12 אינץ'. מרובע. באמצעות 10-עוז. ראמקין לתבנית, חתוך ארבעה עיגולי מאפה 1 אינץ'. גדול יותר מקוטר הרמקין מכל ריבוע.
ממלאים שתים עשרה רמקינס של 10 אונקיות במרק, בערך 1 כוס בכל אחד. בקערה קטנה שלבו ביצה ומים.
מברישים קצוות עיגולי מאפה בתערובת ביצים; אוטמים עיגולים לקצוות הרמקינס.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 12-15 דקות או עד להזהבה.