מרק שום קלוי וחצילים
צריך 30 ארוחות צהריים שלמות ללא גלוטן ? מרק שום קלוי וחצילים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום פקעת, רסק עגבניות, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו מרק חצילים ושום קלוי , מרק שום פיל קלוי עם מתכון חצילים בגריל , וקפונטה שום וחציל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
מקלפים כל עודפי נייר מפקעת השום, ואז חותכים את החלק העליון כדי לחשוף את השיניים. משפשפים ציפורן חשופות ב-1/4 כפית שמן זית, ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. לתקוע את החצילים עם מזלג; להניח על נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשום הפך לחום זהוב והחציל רך, 30 עד 40 דקות. מניחים להתקרר עד להתקררות מספיק כדי להתמודד. קולפים חצילים וחותכים לקוביות גדולות; מקלפים או סוחטים את השום הצלוי מקליפתו, ומניחים בצד.
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה בצל ומבשלים עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות.
יוצקים פנימה מרק עוף, ואז מערבבים פנימה חציל שמור, שום קלוי, רסק עגבניות ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 40 דקות.
לאחר הבישול, טוחנים בזהירות את המרק בקבוצות בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים מרק לכיריים בסיר נקי. מערבבים פנימה חצי-חצי, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Brut Millesime. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-58 דולר.
![טייטינגר ברוט מילסימה]()
טייטינגר ברוט מילסימה
טייטינגר מייצר שמפניה בציר רק כאשר הקציר היה באיכות יוצאת דופן עד כדי כך שהוא ראוי לוויניציה מלאה. היין משווק גם לאחר יישון של כארבע עד חמש שנים. התבגרות איטית זו על המשקעים הופכת אותה לשמפניה בעלת גוף מלא, אך מאפשרת לה לבטא במלואן את האיכויות המיוחדות של הבציר שלה.