מרק שומר ותפוחי אדמה
מרק שומר ותפוחי אדמה הוא מזנון שמגיש 4. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 196 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חמאה, ציר ירקות, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 60% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק שומר וברוקולי קלוי , מרק שומר צונן עם גרידת תפוזים , וסלט שומר ותפוזים עם אגוזי לוז קלויים וחמוציות .
הוראות
פורסים את השומר לפרוסות בגודל בינוני.
מחממים חמאה ושמן זית יחד בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שומר פרוס, בצל אביב ו-1 כוס מהציר. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד שהשומר רך ושקוף.
יוצקים את שארית הציר לסיר; להוסיף תפוח אדמה. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות עד שתפוח האדמה רך מאוד ומבושל, כ-25 דקות. מועכים בעדינות את הירקות בעזרת מועך תפוחי אדמה או בגב של כף עץ עד שהמרק סמיך ועבה. אם המרק סמיך מדי, מערבבים פנימה מים לפי כפות למרקם הרצוי. מתבלים בפלפל שחור.
נותנים לנוח 5 דקות כדי לאפשר לטעמים להתפתח לפני ההגשה.