מרק שורש מתובל עם בצל מתובל
מרק שורש מתובל עם בצל מתובל פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם בצל, יוגורט טבעי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף מתובל עם אורז ובצל אדום פריך, מרק שורש מתובל, ו מרק ירקות שורש מתובל.
הוראות
לקלף ולחצות את הבצל דרך השורש, ולאחר מכן לחתוך לאורך דק.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מוסיפים חצי הבצל ומטגנים עד רק מתחיל צבע.
מוסיפים את החרדל ואת זרעי הכמון ומטגנים עד להשחמה יפה.
מוסיפים ירקות ודבק קארי ומערבבים עד מצופה היטב.
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, חלקית לכסות ומבשלים במשך 30 דקות, עד הירקות מכרזים. בינתיים, לחמם את כף הנותרים של שמן במחבת קטנה, להוסיף את הבצל ומטגנים במהירות עד פריך ושחמה. טיפ על נייר מטבח.
טהור את המרק בקבוצות, ואז לחזור למחבת ומערבבים ברוב היוגורט. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך. מחממים בעדינות, ואז מצקים לתוך קערות העליון כל אחד עם כפית של יוגורט, כמה בצל מטוגן ופיזור של כוסברה קצוצה בערך או פטרוזיליה.