תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש סלרי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק ירקות, מים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו מרק שורש סלרי, מרק שורש סלרי, ו מרק שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים כרישה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ושקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים שורש סלרי, תפוחי אדמה, תפוחים, שום, מלח וקורט פלפל. מערבבים כדי מעיל ירקות עם שמן, מוסיפים מים ומרק, ומביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד ירקות רק לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 עד 25 דקות.
הסר 1 כוס נוזל מן הסיר; להפריש. באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור מן המרק החם לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה). לאחר מעורבב, להעביר את המרק בחזרה לסיר ולשמור על חום נמוך. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים את הנוזל השמור קצת בכל פעם עד שהמרק מגיע לעקביות הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. לשרת, לטפטף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר