מרק שזיף חורף
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מרק. , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אגרוף שזיף חורף, מרק שזיף קר, ו מרק שזיף קר.
הוראות
מסננים שזיפים דרך מסננת מעל קערה, הזמנת מיץ.
חותכים שזיפים לחצי, משליכים בורות.
מערבבים שזיפים, מיץ שמורות, יין אדום, דבש, קינמון וציפורן בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מניחים חצי מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה. חזור על הליך עם החצי השני של מרק. מערבבים ליקר וקליפה.
מניחים 3/4 כוס מרק לתוך כל אחד 6 גביעי יין. למעלה כל מנה עם 1 כף יוגורט 1 מנטה sprig,אם תרצה.