מרק שלוש שעועית דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 407 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מיורן, שעועית ירוקה חתוכה, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק שעועית נייבי (חזיר ושעועית), מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית עם ברוקולי ראבה – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות.
הוראות
1
בסיר, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את העגבניות, הקונסומה, המים, השעורה, הבצל, המלח, מיורן וטימין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50 דקות.