מרק שמיר ערמון
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק שמיר ערמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף, שאלוט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ערמון ושומר, מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, ו שמיר & כיכר ערמונים עם רוטב חמוציות.
הוראות
קוצצים בגסות ערמונים, שומר 1/3 כוס לקישוט.
לבשל שאלוט כרישה ב 2 כפות חמאה בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים יין ומבשלים עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, על 1 דקה. מערבבים בשומר, מרק, ערמונים (למעט לקשט), ומים, ואז מבשלים, מכוסה, 20 דקות. מערבבים חצי וחצי תערובת מגניב מעט.
תערובת פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה, העברה לקערה (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר מרק לסיר ולהביא לרתיחה, דליל עם מים אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
בעוד המרק הוא reheating, חום שנותר 4 כפות חמאה ב מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז ערמונים שמורים sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב כל הזמן, עד פריך חמאה הוא השחמה, על 4 דקות.
מגישים מרק עם ערמונים ומטפטף עם חמאה משחימה.