מרק שעועית Calico בישול איטי
מרק שעועית Calico בישול איטי דורש בערך 12 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 211 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, שעועית חיל הים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. . עם כפית מתכונים דומים: שעועית Calico בישול איטית, שעועית חיל הים, בייקון ומרק תרד (סיר לחץ, תנור איטי או תנור למעלה), ו בשר חזיר מבושל איטי ומרק שעועית.
הוראות
להשרות את השעועית במים בן לילה, לשטוף היטב ולנקז.
בבישול איטי, לשלב את השעועית הספוגה, עצמות בשר, עגבניות, יין אדום, פטרוזיליה, פפריקה, זרעי סלרי, עלי דפנה, מלח מתובל, אבקת שום, סוכר, פלפל שחור טחון פתיתי פלפל אדום מרוסק.
מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות, או עד שעועית מכרז.
להסיר את העצמות, להתפשט, לגרוס כל בשר מן העצמות. השליכו את העצמות והחזירו את הבשר לבישול האיטי. אפשר לחמם דרך.