מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 420 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שעועית קנליני, גבעול סלרי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו ריבוליטה (מרק ירקות, שעועית ולחם מעופש), ריבוליטן בסגנון סיינה, ו שלוש שעועית ריבוליטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פולי הקנליני המושרים מראש בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מים רק כדי לכסות את השעועית ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ונותנים לשעועית להתבשל עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
במחבת מטגן בגודל 12 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, הסלרי, השום הפרוס ועשבי התיבול. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הכרוב השחור-לבן ומבשלים עד שהכרוב התרכך והטעמים התמזגו, כ -10 דקות. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
6
הסר את ענפי הרוזמרין והטימין ואת עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד שרסק העגבניות מופץ היטב בכל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מחממים את הגריל או הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מוסיפים את תערובת הירקות לסיר עם שעועית ומים ומניחים להתבשל עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ-30 דקות נוספות. כשהמרק קרוב לסיום, צלו או צלו את הלחם עד ששני הצדדים משחימים.