מרק שעועית הסנאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית סנאט. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם גזר, שעועית צפונית סופר, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שעועית הסנאט, מרק שעועית ארה " ב, ו מרק שעועית הסנאט.
הוראות
לשים שעועית בקערה גדולה, להוסיף מים כדי לכסות ולספוג לילה. בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את שוק החזיר 4 כוסות מים ומבשלים במשך כ 45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העצם בשר לגרוס. שים עצם ובשר בצד לאחר כך. (הערה: שמור את המניה, אם תרצה, כדי להחליף את בסיס החזיר.)
מסננים את השעועית. בסיר 8 ליטר מעל חום גבוה, לשלב את השעועית, 12 כוסות מים מתוקים בסיס בשר חזיר. (הערה: בשלב זה, אם תרצה, למדוד מלאי שמורות משלב 1, להוסיף מים סך 12 כוסות נוזל, ולהשתמש בתערובת זו כדי לחסל את בסיס בשר חזיר.)
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, אבקת שום, בשר חזיר, עצם חזיר ומלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, או עד שעועית הם במכרז.
הוסף מים נוספים לפי הצורך. (הערה: מרק צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל בכבדות כף.)