מרק שעועית ושעורה
מרק שעועית ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת פרמזן, רוטב חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק שעועית ושעורה, שעועית & מרק שעורה, ו מרק שעועית עם שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בסיר גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז. לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, סלרי, גזר ובזיליקום; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שעועית, 9 כוסות מים, מרק ירקות, ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות או עד שעועית מכרז. השליכו את עלי המפרץ.
מניחים 3/4 שעועית כוס 3/4 כוס בישול נוזלי בבלנדר; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת פריד שעועית למחבת. מערבבים שעורה, מלח, פלפל, ורוטב חם; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד שעורה נעשה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות; מפזרים גבינה.