קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות99
מגזין

מרק שעועית חיל הים דשנה

מרק שעועית חיל הים דשנה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגניים לקופסת המתכונים שלך, מרק שעועית לבבי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 189 גרם חלבון , 135 גרם שומן ובסך הכל 2190 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 3 מנות.28 $ למנה. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 80 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, מרק עוף, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 99% . נסו מרק שעועית חיל הים לבבי , מרק שעועית חיל הים טבעוני לבבי ומרק שעועית חיל הים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לשטוף ולמיין שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום למרק; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מכניסים לתנור הולנדי גדול או לקומקום למרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, בצל, ציר חזיר, מרק, מים, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד שהשעועית מתרככת, בערך 1-1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
7
מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מסירים את ציר השינקן ומניחים לעמוד עד שהוא מתקרר מספיק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
הסר בשר מהעצם; להשליך עצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; לְהַפְרִישׁ. (למרק סמיך יותר, מצננים מעט, ואז טוחנים שעועית במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים למחבת.) מחזירים את החזיר למרק ומחממים אותו.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר