מרק שעועית טוסקני עם פרושוטו ופרמג'יאנו מגורר-רג' יאנו
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק שעועית טוסקנית עם פרושוטו ופרמג'יאנו מגורר-רג' יאנו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך prosciutto, cannellini, napa כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי cookstr.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 29% וזה די גרוע. נסו קישואים אל Forno קון Parmigiano-רג'יאנו דואר Prosciutto, תאנים ופרושוטו עם נענע ופרמג'יאנו מגולח-רג' יאנו, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השעועית והנוזל שלהם עם שום, מלח, טימין, בזיליקום, ו 2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות כדי להתיך את הטעמים.
הסר על 1 כוסות של שעועית, החזרת שום או בזיליקום לסיר. השתמש בבלנדר טבילה כדי לנקות את השעועית הנותרת בסיר עד חלקה. (לחלופין, תן למרק להתקרר מעט ולאחר מכן להעביר אותו לבלנדר או מעבד מזון טהור, מחזיק את המכסה חזק כך הנוזל החם לא להתיז החוצה.) מערבבים את השעועית השמורה וכרוב ודקים את המרק עם מים במידת הצורך. מבשלים את המרק על חום בינוני עד כרוב wilts והוא רך מעט, על 5 דקות.
מחלקים את המרק באופן שווה בין ארבע צלחות מרק גדולות או קערות, ממלאים אותם ממש מתחת לשוליים.
טפטוף כל מנה עם שמן זית איכותי לגרר שכבה דקה של גבינת פרמזן עליהם. קרע פרוסה אחת של הפרושוטו לכמה חתיכות וערבב את החתיכות לקערה אחת של מרק; חזור עם פרושוטו פרוסות הנותרים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;