מרק שעועית ינקי
מרק שעועית ינקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך מולסה, גזר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סיר שעועית יאנקי איטי, יאנקי היזהר מרק ויום הסוכרת העולמי, ו ינקי גריטס.
הוראות
מכניסים את השעועית לתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. הניחו שעועית בצד. באותה מחבת מבשלים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
בטפטופים מטגנים בצל עד שהוא רך. מערבבים פנימה עלי גזר וסלרי. מחזירים שעועית למחבת.
מוסיפים מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-3 / 4 עד 2 שעות או עד שהשעועית רכה.
מערבבים פנימה את החלב, המולסה, המלח והבייקון.
מוציאים כ 2-1 / 2 כוסות מרק; מצננים מעט.
מניחים בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד למחית. מחזירים לתבנית; מחממים.