הסר עור ועצמות מרגלי ברווז, הזמנת שניהם, ולאחר מכן לגרוס בשר גס.
5
מחממים שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים עצמות שמורות, בצל, גזר, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין, וציפורן, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים שעועית מנוקזת, מרק, מים ועגבניות ומבשלים, מכוסים חלקית, מערבבים ומרחפים קצף מדי פעם, עד שהשעועית רכה, כ -50 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, דק פרוסה שמורות העור, ואז קל העונה עם
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 כדי
9
8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להשליך עלי דפנה, עצמות, ותימין ממרק.
11
להעביר 2 כוסות מוצקים 1 כוס נוזלי ממרק לבלנדר להתמזג עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור מרק. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
12
חום Armagnac בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, ואז בזהירות להצית עם משחק מטבח (זהירות; להבות
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יהיה לירות למעלה). כאשר הלהבות שוככות, מערבבים ארמניאק למרק יחד עם בשר, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מגישים מפוזר עם עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ארמניאק
1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
15
הערת טבחים
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).