קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קונפי ברווז

מרק שעועית לבנה עם קונפי ברווז

הוראות

1
2 אינץ ' בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ניקוז, השלכת נוזל.
4
הסר עור ועצמות מרגלי ברווז, הזמנת שניהם, ולאחר מכן לגרוס בשר גס.
5
מחממים שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים עצמות שמורות, בצל, גזר, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין, וציפורן, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים שעועית מנוקזת, מרק, מים ועגבניות ומבשלים, מכוסים חלקית, מערבבים ומרחפים קצף מדי פעם, עד שהשעועית רכה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, דק פרוסה שמורות העור, ואז קל העונה עם
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 כדי
9
8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להשליך עלי דפנה, עצמות, ותימין ממרק.
11
להעביר 2 כוסות מוצקים 1 כוס נוזלי ממרק לבלנדר להתמזג עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור מרק. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
12
חום Armagnac בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, ואז בזהירות להצית עם משחק מטבח (זהירות; להבות
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יהיה לירות למעלה). כאשר הלהבות שוככות, מערבבים ארמניאק למרק יחד עם בשר, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מגישים מפוזר עם עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ארמניאקארמניאק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
15
הערת טבחים
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®