קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

מרק שעועית לבנה עם קונפי ברווז

מרק שעועית לבנה עם קונפי ברווז

הוראות

1
2 אינץ ' בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
ניקוז, השלכת נוזל.
4
הסר עור ועצמות מרגלי ברווז, הזמנת שניהם, ולאחר מכן לגרוס בשר גס.
5
מחממים שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים עצמות שמורות, בצל, גזר, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין, וציפורן, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים שעועית מנוקזת, מרק, מים ועגבניות ומבשלים, מכוסים חלקית, מערבבים ומרחפים קצף מדי פעם, עד שהשעועית רכה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בינתיים, דק פרוסה שמורות העור, ואז קל העונה עם
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 כדי
9
8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
להשליך עלי דפנה, עצמות, ותימין ממרק.
11
להעביר 2 כוסות מוצקים 1 כוס נוזלי ממרק לבלנדר להתמזג עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור מרק. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
12
חום Armagnac בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, ואז בזהירות להצית עם משחק מטבח (זהירות; להבות
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יהיה לירות למעלה). כאשר הלהבות שוככות, מערבבים ארמניאק למרק יחד עם בשר, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
14
מגישים מפוזר עם עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ארמניאקארמניאק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
15
הערת טבחים
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה