פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
ניקוז, השלכת נוזל.
4
הסר עור ועצמות מרגלי ברווז, הזמנת שניהם, ולאחר מכן לגרוס בשר גס.
5
מחממים שמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים עצמות שמורות, בצל, גזר, סלרי, שום, עלי מפרץ, טימין, וציפורן, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 8 דקות.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 כדי
9
8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
להשליך עלי דפנה, עצמות, ותימין ממרק.
11
להעביר 2 כוסות מוצקים 1 כוס נוזלי ממרק לבלנדר להתמזג עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור מרק. מערבבים 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מרק דלעת קרמי מקרטון
12
חום Armagnac בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, ואז בזהירות להצית עם משחק מטבח (זהירות; להבות
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
מרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יהיה לירות למעלה). כאשר הלהבות שוככות, מערבבים ארמניאק למרק יחד עם בשר, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאק
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
14
מגישים מפוזר עם עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים