מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Foodnetwork יש 1301 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שיני שום, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הבייקון בסיר כבד גדול ומניח אותו על אש בינונית. לבשל עד שהוא מתחיל לוותר על השומן שלה, על 4 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים להפוך שקוף, על 4 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד שאתה יכול להריח את זה, על 1 דקה.
מוסיף את המרק, עגבניות, קטשופ, ווסטרשייר, ואבקת צ ' ילי. מערבבים את השעועית, להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה. התאם את החום כך המרק מבעבע בעדינות ומבשל 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לקחת את כל עבה נובע הכוסברה. לשטוף אותו ולנער יבש. קוצצים את הכוסברה בגסות ומערבבים אותה למרק כאשר היא כבר מבעבעת 10 דקות. מבשלים עד המרק מעובה, כ 5 דקות. מערבבים במיץ הסיד.