מרק שעועית שחורה מעושן עם סלסה אבוקדו ליים
מרק שעועית שחורה מעושן עם סלסה אבוקדו ליים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 18 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית, סלסה אבוקדו-ליים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סלסת שעועית שחורה אבוקדו וליים, מרק שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו, ו שעועית שחורה מעושנת, תפוחי אדמה & אבוקדו חשיש.
הוראות
מניחים שעועית בסיר בינוני. שעועית מחית מעט עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים במים והבא 3 מרכיבים. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות. לחשוף, ומבשלים 2 דקות או עד מרק הוא מעובה מעט. מרק מצקת באופן שווה לתוך כל אחד 4 קערות; העליון באופן שווה עם סלסה אבוקדו סיד, ואם תרצה, שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.