קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית שחורה עם פלנטיין מתוק ואבוקדו-קרם כמון

מרק שעועית שחורה עם פלנטיין מתוק ואבוקדו-קרם כמון
אם יש לכם כמון טחון, שעועית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: שעועית שחורה Plantain המבורגרים צמחוניים עם אבוקדו, מרק שעועית שחורה צ'יפוטלה עם קרם אבוקדו, ו סלט אבוקדו, שעועית שחורה ותירס עם ויניגרט ליים כמון.

הוראות

1
לשטוף את השעועית ולהשליך כל פסולת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מניחים את השעועית שטף בסיר גדול לכסות עם 10 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תן לו לשבת לילה או לפחות 5 hours.In מחבת רוטב בינונית, מחממת את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום, בצל ירוק, פלפל אדום ופלפל ירוק. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות או עד בצל שקוף.מביאים את השעועית לרתיחה ואז מוסיפים את תערובת הירקות, כמון טחון, אורגנו וטאבלט בוליון. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כמון טחוןכמון טחון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים כוסברה, מחית עגבניות, מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים עוד 60 דקות או עד השעועית הם tender.To הפוך את הקרם: במעבד מזון, לשלב את כל החומרים ואת התהליך עד עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים את plantains לקוביות על מחבת גדולה עם 1 כף שמן צמחי ומבשלים עד הזהב.מצקת את השעועית בקערה העליון עם בננות וקרם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון