מרק שעועית שחורה עם צ'וריסו וסיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית שחורה עם צ'וריסו וסיד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן זית, מיץ ליים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שעועית שחורה ונצואלית ומרק צ'וריסו, דלעת צ'וריסו ומרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה עם צ'וריסו ועוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף צ ' וריסו; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר צ ' וריסו מן פאן (לא לנגב פאן).
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים אורגנו הבא 4 מרכיבים (באמצעות מלח); לבשל 30 שניות. מוסיפים מלאי ושעועית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות. מערבבים צ ' וריסו מבושל ומיץ. מצקת 1 1/4 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 1 כף שמנת חמוצה 1 כף כוסברה.