תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק שעורה בשר עם פטריות בר גזר לבן. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 477 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שיני שום, טימין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו ריזוטו שעורה עם פטריות בר, תבשיל בקר ושעורה עם פטריות, ו אורז בר ומרק שעורה מערבבים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים פטריות ובצל. מטוגנים עד פטריות חומות, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סלרי ושום ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פרוסות shank בשר וכל שאר החומרים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום.
6
באמצעות מלקחיים, להסיר בשר מן הסיר. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות וכל רקמת חיבור קשה.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס ולחזור למרק. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. להתקרר מעט בטמפרטורת החדר. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על חום בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
1
פטריות פורצ ' יני זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.