מרק שעורה בקר קל
מרק שעורה בקר קל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 296 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, תפוח אדמה, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוח האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בטטה כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו סדרת מרק בקר-חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק בקר ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הבקר, הפטריות, הסלרי והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים מרק בהדרגה. מערבבים פנימה את הגזר, תפוח האדמה, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מערבבים שעורה.
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45-50 דקות או עד שהשעורה רכה.
מקציפים חלב ורסק עגבניות; מחממים דרך.