לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק שעורה עדשים. מתאים ל-10 ומחירו 89 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות, עדשים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו מרק שעורה עדשים, מרק עדשים ושעורה, ו מרק שעורה, תרד ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק הקפיצו את הבצל, הפלפל הירוק והשום בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מרק, גזר, עדשים, תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
עדשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מוסיפים עוף, שעורה ופטריות; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהעדשים, השעורה והגזר רכים.