מרק שעורה פטריות הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רסק עגבניות, מקשטים: פטרוזיליה שטוחה, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעורה פטריות, מרק שעורה פטריות, ו מרק שעורה פטריות.
הוראות
1
להתבשל שעורה 3 1/2 כוסות מים בסיר כבד 5-6 ליטר, נחשף, עד כמעט מכרז, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד שעורה מבשלת, להשרות פורצ ' יני ב 1/2 כוס מים בקערה קטנה עד התרכך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מסננים בתוך מסננת מרופדת עם מגבת נייר לחה להגדיר מעל קערה, שומר נוזל. יש לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ, ולאחר מכן קוצצים גס. לשטוף פרוס כרישה בקערת מים, ואז להרים מן המים לנקז מסננת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
5
מחממים שמן בסיר נקי על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל מטוגן וסלרי, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.