מרק שעורה פטריות הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רסק עגבניות, מקשטים: פטרוזיליה שטוחה, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק שעורה פטריות, מרק שעורה פטריות, ו מרק שעורה פטריות.
הוראות
1
להתבשל שעורה 3 1/2 כוסות מים בסיר כבד 5-6 ליטר, נחשף, עד כמעט מכרז, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד שעורה מבשלת, להשרות פורצ ' יני ב 1/2 כוס מים בקערה קטנה עד התרכך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים בתוך מסננת מרופדת עם מגבת נייר לחה להגדיר מעל קערה, שומר נוזל. יש לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ, ולאחר מכן קוצצים גס. לשטוף פרוס כרישה בקערת מים, ואז להרים מן המים לנקז מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן בסיר נקי על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל מטוגן וסלרי, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.