מרק שרימפס מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מרק מוקפץ. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את אפונה השלג ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות. ממלאים קערה במי קרח.
מסננים את אפונה שלג ולהעביר לאמבט קרח להתקרר; לנקז ולהניח בצד.
לטאטא את קורנפלור, רוטב סויה, שמן שומשום ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה; להפריש.
מחממים את שמן הבוטנים בתנור הולנדי או בסיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה.
מוסיפים את הלבן בצל ירוק, ג ' ינג ' ר, גזר, סוכר 3/4 כפית מלח; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות והחזיר ומערבבים 1 דקה יותר.
מוסיף את יין האורז, מרק 2 כוסות מים לסיר ולהביא לרתיחה מהירה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד ורוד, על 1 דקה.
לטאטא את תערובת קורנפלור ומערבבים אותו לתוך המרק; מבשלים עד מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים את אפונה שלג ואורז ומתבלים עם פלפל לבן. מחלקים בין קערות; למעלה עם בצל ירוק.