מרק תה ירוק
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שקיות תה של genmaicha, זרעי שומשום, אורז חום גרגר קצר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי.
הוראות
בסיר בינוני, להביא אורז, 1/2 כפית. מלח, ו 4 כוסות מים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך לנשיכה, כ -50 דקות.
הסר אורז מחום, לחשוף, ו fluff עם מזלג.
בינתיים, לחתוך נורי לתוך 1/4-ב. רצועות ולהניח בצד. פרוס בצל ירוק לרוחב (כולל חלקים ירוקים) ולהניח בצד.
מטאטא Preheat. לשפשף תבנית אפייה עם שמן. שים דגים על הסדין ולהפוך על שמן שני הצדדים.
מפזרים עם נשאר 1/2 כפית. מלח. צלוי 3 עד 4 ב. הרחק broiler עד מבושל דרך (פתיתי בשר בקלות אטום במרכז), על 5 דקות.
מעבירים דגים לצלחת ומניחים בצד.
כאשר אורז מבושל, להביא 8 כוסות מים לרתיחה. בקומקום גדול, כוס מדידה, או קנקן, לשפוך מים על שקיות תה.
בינתיים, לשים 1 כוס אורז בכל אחד 4 קערות מרק גדולות.
מניחים פילה דגים 1/2 על כל מצע של אורז.
יוצקים 2 כוסות תה חם על כל אחד.
מפזרים בצל ירוק ושומשום שחור.
מגישים מיד, עם קערות של נורי, תמרי, ושמן שומשום בצד אם אתה רוצה.