מרק תירס
מרק תירס זה ... ללא גלוטן מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. 613 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם סלרי, חלב, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צהוב פיצול אפונה תירס מרק תירס עם תירס מתוק, מרק תירס, ו מרק תירס.
הוראות
מניחים חמאה ובייקון לסיר מרק גדול עם תחתית כבדה.
חום על חום בינוני עד בייקון הופך את השומן שלה, 3-4 דקות.
מוסיף את הבצל, פלפל, גזר, סלרי:
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, פלפל אדום, גזר וסלרי, מנמיכים את החום נמוך בינוני ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים קלחי תירס( מופשטים תירס), חלב, עלה דפנה לסיר, מבשלים: לשבור את קלחי התירס לשניים (לאחר שהפשטת את התירס) ולהוסיף את הקלחי לסיר.
מוסיפים את החלב ואת עלה המפרץ. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה חשופה. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.
ודא שהחום נמוך ככל האפשר ועדיין לשמור על רתיחה עדינה (על הכיריים שלנו היינו צריכים להשתמש בהגדרה "חמה") כדי למנוע שריפת חלב על החלק התחתון של המחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח, קורנית: לאחר 20 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח, טימין לסיר. להגדיל את החום כדי להחזיר את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עוד 10 דקות.
להשליך קלחי, בייקון, עלה דפנה, ולאחר מכן להוסיף תירס, פלפל שחור: להשליך את הקורים, רצועת הבייקון, ואת עלה דפנה.
מוסיפים את גרעיני התירס והפלפל השחור. שוב להעלות את החום להביא את המרק לרתיחה, ואז להנמיך את החום ולבשל עוד 5 דקות, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.