קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק תירס

מרק תירס
מרק תירס זה ... ללא גלוטן מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. 613 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם סלרי, חלב, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צהוב פיצול אפונה תירס מרק תירס עם תירס מתוק, מרק תירס, ו מרק תירס.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון: 
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים חמאה ובייקון לסיר מרק גדול עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
3
חום על חום בינוני עד בייקון הופך את השומן שלה, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את הבצל, פלפל, גזר, סלרי: 
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, פלפל אדום, גזר וסלרי, מנמיכים את החום נמוך בינוני ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים קלחי תירס( מופשטים תירס), חלב, עלה דפנה לסיר, מבשלים: לשבור את קלחי התירס לשניים (לאחר שהפשטת את התירס) ולהוסיף את הקלחי לסיר.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את החלב ואת עלה המפרץ. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה חשופה. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
ודא שהחום נמוך ככל האפשר ועדיין לשמור על רתיחה עדינה (על הכיריים שלנו היינו צריכים להשתמש בהגדרה "חמה") כדי למנוע שריפת חלב על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח, קורנית: לאחר 20 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח, טימין לסיר. להגדיל את החום כדי להחזיר את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
להשליך קלחי, בייקון, עלה דפנה, ולאחר מכן להוסיף תירס, פלפל שחור: להשליך את הקורים, רצועת הבייקון, ואת עלה דפנה. 
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את גרעיני התירס והפלפל השחור. שוב להעלות את החום להביא את המרק לרתיחה, ואז להנמיך את החום ולבשל עוד 5 דקות, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן

מרק תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג וסוביניון בלאן. מרק דגים יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך את המרק העשיר, שמנת - או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר, חמאה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.