מרק תירס ותפוחי אדמה של דוק
מרק התירס ותפוחי האדמה של דוק יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, בצל ירוק, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק תירס ותפוחי אדמה של דוק, צ'אודר תירס חזיר ותפוחי אדמה, ו מרק תירס תפוחי אדמה.
הוראות
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מערבבים בירקות קפואים ובצל צהוב קצוץ; תערובת בצל קצוץ 6 עד 8 דקות או עד למכרז.
הוסף 2 כוסות חלב, הבא 6 מרכיבים, ותפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני, ולהביא לרתיחה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתערובת התיבול של מקנזי לבצל קצוץ, פלפל אדום וירוק, וסלרי וקמפבל של קרם פטריות עם מרק שום קלוי.
מרק פירות ים תירס ותפוחי אדמה: להכין מתכון לפי ההוראות דרך צעד להשמיט 2 כוסות חלב בשלב 3, ולהוסיף 1 lb. בשר סרטנים טרי, סחוט, ו 2 (6 1/2-עוז.) פחיות צדפות טחון, לא מצוחצח, עם חלב התאדה, הבא 5 מרכיבים, ותפוחי אדמה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.