מרק תירס עם בשר סרטנים
מרק תירס-ו-בשר סרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו בשר סרטנים ומרק תירס קלים, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו אמפנדס בשר סרטנים עם סלסה תירס בגריל ורוטב שמנת Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את גרעינים תירס 2 כוסות של מרק. דופק למחית גס.
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את מחית התירס, היין, את שאר 2 כוסות המרק, ואת המלח לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התירס הוא רך, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את החלב ומביאים רק לרתיחה. מערבבים את בשר הסרטן ועירית.
וריאציות::: מחית ארבע כוסות (שתי חבילות עשרה אונקיות) של גרעיני תירס קפואים מופשרים עם החלב (לא המרק). מאז תירס קפוא כבר מבושל, מערבבים את מחית לתוך המרק כאשר החלב מתווסף בשלב 3, להביא רק לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים את בשר סרטנים ועירית.: תחליף חצי קילו של שרימפס קלופים בינוניים עבור בשר סרטנים. מערבבים את השרימפס יחד עם החלב ומבשלים במשך שלוש עד חמש דקות.
המלצת יין: הטעמים המורכבים של תערובת סרטנים להפליא עם אלה של שרדונה. לבורגונדיס הלבן, העשוי משרדונה, יש טעם מינרלי יותר והם פחות פירותיים מאשר עמיתיהם האמריקאים. בחר Mcon-כפרים או Saint-Vran עבור התאמה גדולה כאן.